Om oss

Lång erfarenhet av import av bilar från USA.

Door2Door CarBroker, grundat 2004 av bilentusiasten Anders Dahlgren, hjälper kunder att realisera sina drömmar om amerikanska bilar genom att erbjuda köp- och importtjänster från USA och Kanada. Med över 700 handplockade bilar köpta åt kunder i 47 amerikanska delstater har Anders en imponerande erfarenhet inom bilimport från USA.

Anders  fascination för amerikanska bilar har sitt ursprung i barndomen, med en far som körde Rambler, varav flera stationsvagnar, och en farfar som hade en grön 1955 Chevrolet 210. Genom åren har en 1964 Ford Country Sedan och en 1968 Oldsmobile Vista Cruiser också passerat genom familjen.

Anders har byggt upp ett omfattande kontaktnät i USA som inspekterar och köper bilar över hela landet och Kanada med målet att erbjuda säkerhet och trygghet för kunden. Hans erfarenheter från internethandel bidrar också till en säker bilaffär från USA. Door2Door CarBroker har även en amerikansk bank för att underlätta affären för både köpare och säljare.

Resorna i USA för biljakten leder till många intressanta möten med säljare. De flesta är lätta att ha att göra med, men ibland uppstår situationer som kräver kreativa lösningar. Därför är det viktigt att ha en erfaren partner som Door2Door CarBroker, som har lösningar för de flesta utmaningar som kan uppstå vid en bilimport från USA.

Anders Dahlgren köpte sin första bil i Alabama år 1978, en 1957 Chevrolet Bel Air. Han importerade bilen till Sverige och har sedan dess samlat på sig fler klassiska bilar. Idag har han två äldre bilar i sitt garage, en grön 1955 Chevrolet Bel Air och en blå 1966 Pontiac Catalina convertible.

Inspektör står framför en amerikansk drömbil som står på en lyft efter en grundlig och säker inspektion
Inspektion av en 1955 Chevrolet 210 wagon i Kentucky
Säkra importer från USA och Kanada när vi tog hem en svart 1955 Chevrolet Bel Air konvertible åt en nöjd kund i Krylbo.

röd corvette fotad i solljus utomhus i usa

Press

Gå direkt till vår press-sida

Sociala medier

Upplev våra sociala medier

vit amerikansk klassiker köpt och fraktad till Sverige
fronten på en svart buick parkerad pa en gård redo att fraktas till Sverige

Vanliga frågor

Här hittar du information om de vanligaste frågorna